Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Parkway Drive annuleert tournee en Paaspop

Parkway Drive
Reno van der Looij

Het lag in de lijn van de verwachtingen dat nog meer diverse internationale acts over zouden gaan tot het annuleren van tournees. Parkway Drive annuleert nu de ‘The Underdogs European Revolution’ tour die ook op Paaspop zou neerstrijken. Tijdens deze tournee zouden ook Stick to your Guns en Hatebreed deelnemen. Ook deze acts waren voor Paaspop geboekt, waar nu dus een streep doorheen can.

Het lijkt een kwestie van tijd dat ook er definitief een streep door Paaspop zelf gaat. Het festival heeft ook al even geen officiële communicatie meer naar buiten gebracht. Naar verluid liggen de opbouw werkzaamheden stil en gezien de ontwikkelingen in de wereld is het bijna vanzelfsprekend dat een festival in het tweede weekend van april compleet onhaalbaar is. Ook op de Roadburn burelen maken ze zich serieus zorgen. Wordt ongetwijfeld binnenkort vervolgd.