Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

The Isolation Sessions #5: Tjalling

The Isolation Sessions #5: Tjalling
Guido Segers

We nemen allemaal wat meer de tijd voor dingen. Dat lees je terug in allerlei artikelen online (ook daar nemen we de tijd voor), wat betekent dat ook muziek die tijd kost prima past. Muziek waar je echt even voor moet gaan zitten, ook in deze Isolation Session, want die maakt Tjalling graag.

Tjalling: A Self-repressed Lie LIVE

Tjalling is het project van Tjalling de Leeuw, Dany van Dorst, Lars Anthonissen en Jeroen van Vugt. Met bevriende muzikanten maakt hij muziek in een stijl die richting de postrock gaat maar ook wat progressieve elementjes laat horen. Muziek om in te verdwalen en verdrinken. Dat hoorde je al terug op het debuut ‘Two People Holding Hands’, wat tijdens een live sessie opgenomen werd en van cover werd voorzien. Op ‘A Self-Repressed Lie’ laat de band echt horen wat ze in huis hebben en dit leverde vele shows op voor de groep. Het is één muziekstuk, vol verandering en emotie en nu, als ‘Isolation Session’ in zijn geheel te beluisteren, live opgenomen. Bekijk ‘m hier helemaal.

Recording & Production: Bob de Wit & Koen Verhees, Super Nova Studios in T56, Eindhoven
Camera: Martijn Welles & Machiel van der Hoek
Lighting: Martijn Welles, Machiel van der Hoek, Tjalling de Leeuw
Video edit: Tjalling de Leeuw
Music: Tjalling

Beeldbewerking header namens ERC/The Isolation Sessions: Justina Lukosiute
Mediastuff TIS: Guido Segers