Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

The Isolation Sessions #6: Voltage

The Isolation Sessions #6: Voltage
Reno van der Looij

Helmond is natuurlijk mijlen ver van Eindhoven, maar Voltage zien we graag komen in de Super Nova Studio. De rockband van Dave Vermeulen is bij de meeste mensen bekend en zo niet dan, ken je Dave wel van The Voice of Holland. Maar voor deze keer is hij van ‘The Isolation Sessions‘.

Voltage

Voltage wil eigenlijk op 1 mei hun nieuwste plaat uitbrengen. ‘It’s About Time’ is de derde alweer en er stond een flinke tour gepland. De vraag is nu natuurlijk wat daar mee gaat gebeuren. De band draait ondertussen gewoon door en kwam graag de studio in om wat moois op te nemen.

Recording & Production: Bob de Wit & Koen Verhees, Super Nova Studios in T56, Eindhoven
Video: Meis ‘Bagdaddy’, Nik Safi
Foto’s: Justina Lukosiute
Mediastuff: Guido Segers