Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

The Isolation Sessions #7: Aidan & The Wild

The Isolation Sessions #7: Aidan & The Wild
Guido Segers

Ja, we zitten allemaal thuis en er op uitgaan is eigenlijk niet de bedoeling. Gelukkig zijn er andere manieren om jezelf te transporteren naar andere plekken. Een daarvan is muziek en de klanken van Aidan & The Wild zijn daar uitermate geschikt voor en hebben we die nou net in de Super Nova Studio gehaald.

Aidan & The Wild

Diederik van den Brandt startte al een aantal jaren terug met AIdan als singer/songwriter. Dat groeide uit in verschillende vormen als duo, als volle live band, maar altijd met zichzelf en zijn stijl als constante. Denk aan sprookjes, denk aan Nick Drake, muziek die vloeit en nergens drukt, maar altijd een verhaal te vertellen heeft. In 2017 liet hij zijn debuutalbum op de wereld los, ‘Iliad’. Daarop volgde in 2019 de EP ‘Homegrown’, waar Aidan de podia voor aan deed. De tour die nu op de planning stond, die werd geschrapt.

Lees hier het interview wat we eerder deden met Aidan en de review van ‘Homegrown’

Video made possible by:
Recording & Production: Bob de Wit & Koen Verhees, Super Nova Studios in T56, Eindhoven
Video: Meis ‘Bagdaddy’, Nik Safi
Music: Aidan & The WIld
Photography: Justina Lukosiute
Mediastuff: Guido Segers

Foto’s Behind the scenes