Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 mei 2024

Scroll to top

Top

The Isolation Sessions #9: Q’n

The Isolation Sessions #9: Q’n
Guido Segers

Nou de tweede week van sociale distantiering in gaat snappen we ook wel dat je even je kop leeg wil maken. Dus bounce maar lekker mee op de raps van Q’n, want die weet precies hoe dat werkt met al die drukte van gedachten.

Q’n

Q’n komt uit Veghel en maakt grime met een zachte G. In die mix komt ook nog wat trap en 2-step om een energieke mix te maken met teksten die de 21’jarige artiest schrijft om zijn gedachten op orde te krijgen. Zelf zegt hij: ’Mijn hoofd is soms net Amsterdam Centraal, zo druk”. Hij treedt graag op samen met producer Owzy, die er ook bij deze sessie bij gaat zijn om de switchende beats aan elkaar te spinnen. Q’n staat ook op het punt releases te gaan droppen, maar die coronaplaat zit in de weg. Gelukkig kan je hem hier horen flowen als een baas.

Recording & Production: Bob de Wit & Koen Verhees, Super Nova Studios in T56, Eindhoven
Patrick Puh, GIGTECH/TrickPA
Video: Justina Lukosiute, Meis ‘BagDaddy’, Nik Safi
Foto’s: Justina Lukosiute
Mediastuff: Guido Segers

So long and thanks for all the fish!