Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Nirwana maakt line-up compleet met onder andere DeWolff

Nirwana Tuinfeest
Reno van der Looij

Het zijn vreemde tijden, maar toch is het af en toe fijn om vooruit te kijken. Augustus lijkt nog ver weg en Nirwana heeft dan ook niet stilgezeten en de line-up zojuist compleet gemaakt. Laten we hopen dat we tegen die tijd gewoon lekker naar Lierop kunnen voor dit toffe festival.

Nadat het festival onder andere Flogging Molly, De Staat, Wolfmother, Danny Vera, Red Fang, Sen nog vele andere bekendmaakte komen hier nu de volgende namen bij: DeWolff, Pyro en Phill Campbell and the Bastard Sons.

Voor de zondag zijn de volgende tribute bands toegevoegd: Imitallica (Metallica), Marco Hovius plays Pearl Jam (Pearl Jam), Collins Live Experiens (Phil Collins), So Toto (Toto), Beastie Boys Undercover (Beastie Boys) en Songs for the Dead (Queens of the Stone Age). De zondag zal vanwege het 45-jarig jubileum worden afgesloten door een surprise act. Deze wordt later nog bekend gemaakt!

Nirwana vind in 2020 plaats op 14, 15 en 16 augustus in Lierop. De voorverkoop van Nirwana Tuinfeest 2020 is al even geleden van start gegaan. De entreeprijzen zijn hetzelfde als vorig jaar en ook dit jaar kun je in de voorverkoop al consumptiemunten tegen een gereduceerd tarief kopen.