Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe data voor Grindhoven en Prognosis festival

publiek
Reno van der Looij

De corona uitbraak houdt de wereld in haar greep. Het is nog altijd pas maart, maar alle evenementen zijn uit de agenda tot in ieder geval 1 juni. Ook grote jongens na deze datum zoals Jera on Air en Pinkpop maken zich inmiddels serieus zorgen. Niet enkel of ze door mogen, maar ook aangezien veel acts complete tournees afzeggen. Paaspop gaat in ieder geval definitief niet door dit jaar en Roadburn onderzoekt nog haar opties.

Intussen schakelen een aantal festivals ook door naar nieuwe data later in het jaar en weten gelukkig ook met medewerking van de optredende acts de programma’s grotendeels in tact te houden. Prognosis festival staat nu gepland voor 4 en 5 september. Anathema en Katatonia zijn nog altijd van de partij in de Effenaar. Grindhoven gaat naar nog later in het jaar. Zaterdag 28 november en behoudt 9 van de originele boekingen inclusief headliner Entombed AD. Dynamo blijft de plaats van handeling.