Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Das Oktober- en Dynamo Metalfest geven gratis toegang aan zorgmedewerkers

Das Oktober- en Dynamo Metalfest geven gratis toegang aan zorgmedewerkers
Reno van der Looij

De coronacrisis treft de evenementenindustrie hard. Zo ook Loud Noise met kantoor in Eindhoven. De concert- en festivalorganisator heeft vele clubshows en het indoor festival Prognosis (Effenaar) inmiddels moeten annuleren of verplaatsen. Voor de festivals Dynamo Metalfest (Eindhoven), Into The Grave (Leeuwarden) en Das Oktober Metalfest (Eindhoven) ziet het er vooralsnog positiever uit. Het duurt nog even voordat deze evenementen beginnen en we hopen dat deze crisis dan inmiddels achter ons ligt.

Loud Noise zegt in hun statement zich als geen ander bewust van het harde werk dat de mensen in de zorg nu leveren. Zij strijden in de frontlinie van de oorlog tegen het virus. Alleen wanneer zij gesteund worden kunnen we de zomer ‘muzikaal’ nog enigszins redden. Om deze helden te stimuleren en te bedanken hebben ze honderden kaarten beschikbaar gesteld. Na de extra inzet die nu wordt geleverd verdienen deze helden wel wat ontspanning, een biertje en goede muziek. Vanuit Eindhoven Rockcity kunnen we deze mening alleen maar onderschrijven!

Gratis naar Dynamo Metalfest, Into The Grave en Das Oktober Metalfest

Gisteren is de organisatie dan ook begonnen met het delen van de poster van Das Oktober Metalfest. In de komende dagen zullen ook de festivals Dynamo Metalfest en Into The Grave volgen. We vragen mensen om hun persoonlijke helden te taggen onder de berichten die ze maken. Loud Noise gaat zoveel mogelijk zorgverleners die daar worden genoemd vrijkaarten toesturen.