Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Ten Times a Million gaat live via Eindhoven Rockcity Facebook

Ten Times a Million gaat live via Eindhoven Rockcity Facebook
Reno van der Looij

Het zijn barre tijden voor de liefhebbers van live muziek. Het festivalseizoen lijkt al ten einde alvorens deze überhaupt was begonnen. De concerten en live shows liggen compleet op hun gat. Gelukkig zijn er initiatieven om toch live muziek naar de huiskamer van de fans te brengen. Zo hebben we er reeds maar liefst 34 Isolation Sessions opzitten.

Voor aanstaande vrijdag staat er ook weer een livestream in de startblokken. We geven voor een uurtje het Facebook kanaal van Eindhoven Rockcity in handen van Ten Times A Million. De rockband maakte vorig jaar al flink indruk op ons tijdens Paaspop en had die show afgelopen weekend tijdens hetzelfde festival graag weer over willen doen. Helaas.

Om dat gemis een beetje goed te maken gaat Ten Times a Million virtueel het land door met de Take Over Tour. Ze namen al eerder de socials van 3FM, Kink, Mojo Concerts en de Melkweg over. Vrijdag 17-4 om 20.00uur spelen ze vanuit de eigen oefenruimte een liveset rechtstreeks gestreamd naar ons Facebook kanaal.

Facebook event vind je hier. Meld je even aan en enjoy the show. Ow ja. aansluitend natuurlijk ook gewoon weer om 21.00uur een nieuwe The Isolation Session. Dit keer Gold vanuit de Effenaar.

Over Ten Times A Million

De veelbelovende rockband Ten Times a Million met pop en alternatieve invloeden wordt qua muziekstijl ook wel vergeleken met bekende namen als Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys en Foo Fighters, maar heeft onmiskenbaar een eigen geluid dat fluisterende filmische sferen koppelt aan euforische uitspattingen. De band omschrijft zichzelf met “The five-piece generates a distinctive sound, contrasting soft cinematic moods to euphoric mania“.

Dit jaar staat de nieuwe EP “Born Tomorrow” op de planning. De nieuwe single ‘Bye’ is reeds oa. op spotify te beluisteren. Onder hun vorige naam Mandrake’s Monster speelde de groep al heel veel shows, waaronder een aftershow voor the Red Hot Chili Peppers en meerdere showcasefestivals van Los Angeles tot Kopenhagen. In 2018 verscheen hun naar de nieuwe bandnaam vernoemde debuut-EP.