Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Dikke streep door Dynamo, Jera , Bospop, Nirwana en meer

publiek
Redactie

Het hing al tijden in de lucht. Er gaat een streep door de festivalzomer. De landen om ons heen hebben reeds voor een langere periode een verbod ingesteld voor festivals en grote evenementen. De Nederlandse regering voelt zich genoodzaakt om eenzelfde maatregel door te voeren. Tijdens de persconferentie van premier Mark Rutte zal zo dadelijk bekend worden dat alle events tot in ieder geval 1 september zijn verboden. Maar je kunt ook MINIMAAL 4 weken nog niet naar je favoriete kroeg of restaurant. Dat melden zowel RTL alsmede de NOS op basis van bronnen in Den Haag.

Dat betekent een dikke streep door onder meer Dynamo Metalfest, Jera on Air, Bospop en Nirwana Tuinfeest. Een hard gelag voor de organisaties, bezoekers, toeleveranciers en alle andere betrokkenen. Ook wij huilen een beetje stilletjes bij de vooruitblik van een zomer zonder live-muziek. Er was bovendien reeds hard gewerkt aan prachtige affiches met de nodige topacts. Of de festivals de line-ups een jaar kunnen doorschuiven en alsnog deze fesitvals in 2021 kunnen plaatsvinden zal binnenkort wel duidelijk gaan worden. Eerder werden onder meer Paaspop, Roadburn en Prognosis al slachtoffer van de vergaande corona maatregelen.

Voorlopig zijn ook alle clubshows uit de agenda’s en dus verwijzen we je graag nog maar eens naar de toffe livestreams vanuit de Effenaar. The Isolations Sessions gaan namelijk wel gewoon door. Je kunt ook alle Isolation Sessions op je gemak nog eens terugkijken. Wij tippen onder meer deze van afgelopen vrijdag van Gold.