Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

The Isolation Sessions met bijzondere nieuwtjes

The Isolation Sessions met bijzondere nieuwtjes
Reno van der Looij

Een verbod op evenementen tot 1 september. Het is even erg taai in tijden van een pandemie. Liefhebbers van live muziek staan eventjes on-hold. Met een biertje in je hand samen met vrienden naar je favorieten livebandjes kijken zit er niet momenteel niet in. Wanneer dit weer wel op een veilige manier kan weet nog niemand.

Vanaf het moment dat de intelligente lockdown in Nederland van kracht werd, hebben we gelukkig The Isolation Sessions. Na de eerste 10 shows die vanuit de Super-nova Studios naar de huiskamers werden gebracht, ging dit initiatief door vanuit de Effenaar met support van Dynamo. De allereerste livestream show werd verzorgd door The Ballet Bombs. We spraken ze recentelijk hier nog over. Zaterdag 2 mei staat alweer sessie nummer 50 (!!) gepland. Een mooi moment om The Ballet Bombs terug te vragen toch!

Koningsdag met Memphis Maniacs

Vandaag staat overigens ook een hele bijzondere op de agenda. Het is per slot van rekening Koningsdag. Dan kan je natuurlijk niemand anders dan Memphis Maniacs in huis halen.De Memphis Maniacs hebben nauwelijks meer een introductie nodig. Deze ‘masters of the mash-up’ timmeren al tien jaar aan de weg. Elke keer bouwen ze weer een nieuwe show waarbij ingenieuze mash-ups hand in hand gaan met een overrompelende performance en een strakke lichtshow. Ze hebben ons beloofd dat het een zeer feestelijk sessie wordt via de stream, dus trek je thuisparty outfit maar aan.

50x The Isolation Sessions. Inmiddels met meer dan 100.000 views. Hoe mooi dit alternatief op echte livemuziek ook is. We hopen natuurlijk dat we snel weer naar de zaaltjes en podia’s kunnen. Want die 50 betekent ook dat we richting de 2 maanden zonder live muziek gaan.

The Isolation Sessions Programma

Maandag 27-04  Memphis Maniacs #45
Dinsdag 28-04 Geluidsdrug #46
Woensdag 29-04 Tigre Blanco #47
Donderdag 30-04 Saranne #48
Vrijdag 01-05 Dubhoven #49
Zaterdag 02-05 The Ballet Bombs #50

Hier vind je alle voorgaande sessies. Note: aangezien Facebook het event niet meer wil verlengen, zijn de streams vanaf gisteren te bekijken op de Facebook pagina’s van EffenaarDynamo en The Super-Nova Studio.

The Isolation Sessions is een samenwerking tussen the Super-Nova Studio, Eindhoven Rockcity, Dynamo en Effenaar. En wordt mede mogelijk gemaakt door 360verbeelding, Mohr Music en Backdrop.