Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe bevestigingen voor Eindhoven Metal Meeting

Nieuwe bevestigingen voor  Eindhoven Metal Meeting
Redactie

Het klinkt wat vreemd in deze Corona tijden; nieuwe aankondigingen van festivals terwijl heel de live industrie verplicht op z’n gat zit. Nu is december natuurlijk nog ver weg en waarom zou je ook niet van het positieve uitgaan. Eindhoven Metal Meeting boekt dus “gewoon” door om van de aankomende editie weer een geslaagd metalen feest te maken.

Nieuw in de line-up sinds deze week: Beaten to DeathAntropomorphiA, Bloodphemy, The Great Old Ones, Schirenc (plays Pungent Stench) en Vltimas. Die laatste natuurlijk featuring David Vincent (ex-Morbid Angel), Rune Eriksen (ex-Mayhem) & Flo Mounier (Cryptopsy). We hopen van harte dat we al dit extreme getalgeweld op 11 en 12 december in de Eindhovense Effenaar kunnen aanschouwen.

Update 6-5: ook Suicide Angels, Gutalax en Gutslit voegen zich bij de line-up.

Eerder werden headliner My Dying Bride, Rotting Christ, Unleashed, Mgla, Wolvennest, Djerv (featuring Agnete Kjølsrud), God Dethroned, Thanatos, Chapel of Disease, Borknagar, Saor, Cân Bardd en Alfahanne al op het affiche gezet. Weekendkaarten voor Eindhoven Metal Meeting zijn te koop via deze link. Losse dagkaarten komen later beschikbaar. Facebook event vind je hier.