Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Guts & Glory: Jera on Air en The Isolation Sessions slaan handen ineen

Guts & Glory: Jera on Air en The Isolation Sessions slaan handen ineen
Redactie

Jaarlijks organiseert Jera On Air in samenwerking met Poppodium Dynamo Eindhoven een bandwedstrijd voor talentvolle en opkomende bands die een plekje op het festival kunnen vergaren. Guts & Glory heet deze bandcontest en Dynamo werd een avond het toneel voor knallende hardcore en punk. Dit jaar is even alles anders. Dat hield Jera en Dynamo niet tegen om in samenwerking met The Isolation Sessions deze contest toch te laten plaatsvinden. Maar dan online.

Op donderdag 18 juni vind de band competition plaats tijdens een live-streaming event vanuit Effenaar. De winnaar van de competitie verdient hiermee een plekje op Jera On Air 2021. Vanuit je luie thuisstoel kun je mede bepalen wie die felbegeerde spot toebedeeld krijgt door je stem uit te brengen. De uitzending kun je volgen via www.jeraonline.nl, www.theisolationsessions.nl en de Facebook kanalen van Effenaar, Dynamo en Eindhoven Rockcity. Meld je ook even aan op de Facebook event page voor verdere updates en info.

De Guts & Glory acts

De 4 finalisten voor donderdag 18 June 18th zijn: All Doomed, Mark Of Chaos, The Peterlees en Trust Us We’re Liars.

All Doomed is een Nederlandse post-hardcore, punkrock band. For fans van Every Time I Die, John Coffey, Tusky, As I Lay Dying, Killswitch Engage en Frank Carter & The Rattlesnakes. Mark of Chaos is een jonge punkrock speedrock trio uit de Betuwe. Strak, snel en hard. The Peterlees maakt punkrock, hardcore en rock & roll. Een ding is zeker, The Peterlees levert 100% pure energie, geïnspireerd door The Bronx, Cancer Bats, Zake en veul meer. Trust Us, We’re Liars is een post-metal/hardcore band uit Delft. Met zware breakdowns en epische teksten zorgen ze dat jij niet stil blijft zitten.