Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 mei 2024

Scroll to top

Top

Bospop houdt line-up van dit jaar ook in 2021 in stand

Bospop
Reno van der Looij

De jubileumeditie van Bospop kan dit jaar helaas niet doorgaan i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. De 40ste editie van het festival vindt nu plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds van start.

Bospop is in staat gebleken om het grootste deel van de 2020 line-up ook voor 2021 te kunnen strikken, inclusief de headliners Sting, Lionel Richie en Kensington.

Tot nu toe bevestigd voor vrijdag 9 juli: Sting, Melissa Etheridge, Supertramp’s Roger Hodgson, White Lies, Jett Rebel, Gary Moore Tribute Band. Op zaterdag 10 juli staan genoteerd: Lionel Richie, Sinéad O’Connor, Heather Nova, De Dijk, Black Pumas, Dizzy Mizz Lizzy, Stahlzeit, Sloper, Tim Montana, Inge van Calkar, Gin Lady. En op Zondag 11 juli klimmen de volgende acts op de planken: Kensington, Beth Hart, Passenger, BLØF, Walter Trout Band, Yola, Larkin Poe, Allman Betts Band, The Steel Woods, Robert Jon & the Wreck

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en tentpodium. Ook dit jaar start Bospop op vrijdag en kent het festival drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.