Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

The Offspring, Life of Agony en The Hives op Jera on Air 2021

The Offspring, Life of Agony en The Hives op Jera on Air 2021
Redactie

Snel schakelen is een kunst die in Ysselsteyn uitstekend beheerst wordt. Zo ook nu. Nadat er onlangs een streep door Jera On Air 2020 ging, werd in no-time de knop omgezet en ging de blik naar de succesvolle online editie die afgelopen weekend plaatsvond, maar uiteraard vooral ook naar 2021. Jera On Air vindt volgend jaar plaats van donderdag 24 t/m zaterdag 26 juni en alle informatie over het festival is hier te vinden.

En zo is er inmiddels een groot aantal blikvangers doorgeschoven naar de volgende editie. Onder andere headliners The OffspringLife of Agony en The Hives hebben toegezegd om in 2021 alsnog naar Noord-Limburg te komen en met hen nog twintig bands. Tickets voor Jera On Air 2020 blijven geldig voor volgend jaar en de kaartverkoop voor Jera On Air 2021 start binnenkort. Deze week worden kaarthouders allereerst geïnformeerd over hoe ze hun reeds gekochte ticket(s) eventueel om kunnen zetten naar een voucher danwel een geld-teruggave.

De drie hierboven genoemde kanonnen vormen slechts het begin van een flinke lijst namen, waarvan nu al zeker is dat ze over twaalf maanden Ysselsteyn bezoeken. Afgelopen weekend, tijdens Jera On Line, werd aangekondigd dat onder ander ook Neck Deep, Knocked Loose, While She Sleeps, Of Mice & Men, Counterparts en Good Riddance hun geplande optreden een jaar later alsnog in zullen halen. Ook Anti-Flag, For The Fallen Dreams, Malevolence, Northlane , Suicide Silence, Nasty en Rise of the Northstar zien we in 2021 terug op Jera On Air.

Fans van Incendiary, Crossfaith, Hi gher Power, Lionheart, Jesus Piece, Mayleaf en Belverdere  kunnen ook opgelucht ademhalen: ook zij schuiven hun optreden gewoon een jaar op. Last but not least werd zaterdag ook de winnaar van bandcontest Guts and Glory verrast met het nieuws dat ze een plek op de festivalposter van 2021 veroverd hebben. Mark of Chaos kwam als winnaar uit de bus, waarna de mannen uit Zetten zich een jaar lang kunnen gaan voorbereiden op een legendarische show tijdens Jera On Air 2021.