Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 mei 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest in het klein… en online

Dynamo Metalfest in het klein… en online
Paul Verhagen

Dynamo Metalfest ging dus niet door. Dat is jammer voor de vele fans voor wie dat inmiddels een vaste prik is geworden in de agenda. Maar niet getreurd, de boys van Loud Noise verzonnen daar weer wat moois up met een iets compactere editie die je gewoon thuis kon bekijken… of toch in het IJssportcentrum?

Maar liefst 250 bezoekers werden toch toegelaten, waaronder onze fotograaf Paul Verhagen. Hij legde diverse momenten van de dag vast, voor de thuisstreamers. Krijg je toch een beetje het gevoel dat je erbij was (maar dan zonder het ‘I was there t-shirt’, maar ben eens eerlijk tegen jezelf, er liggen er toch al veel te veel in de kast).

Volgens onze Paul was het gezellig, maar we dromen toch vast vooruit naar de normale editie van Dynamo Metalfest in 2021.