Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Tigre Blanco naar Parktheater met Radio Blanco en nieuwe single

Tigre Blanco naar Parktheater met Radio Blanco en nieuwe single
Reno van der Looij

Tigre Blanco presenteert de eerste single “Judas Kiss” van hun nieuwe show Radio Blanco en gaat met Komatsu gitarist Mathijs Bodt het podium op. Vrijdag 25 en zaterdag 26 september speelt de akoestische rockband Tigre Blanco weer voor het eerst live in Parktheater Eindhoven. Ze presenteren dan hun nieuwe show Radio Blanco, een mix van muziek, storytelling en visueel entertainment.

Het Parktheater wordt special voor de gelegenheid omgebouwd tot een intieme nachtclub met VIP zitjes, een bar met bediening in de zaal en er is een afterparty met vinyl DJ Dr.Bakeliet. Uiteraard volgens de huidige geldende corona spelregels. Dat is even niet anders. Tickets via deze link.

Over Radio Blanco

Een buizen radio uit de jaren ’30 vormt het technische hart van een radio hoorspel, een spannend verhaal over “je ziel verkopen aan de Duivel”. Niet veel meer dan de radio, een oud vodden doek, wat vintage lampen en een beamer vormen het decor voor een sferische roadmovie waarbij jij als publiek op de passagiersstoel zit van de verteller. Een van de verassingen in RADIO BLANCO is dat leadgitarist Mathijs Bodt, van de EIndhovense stonerrockband Komatsu aanschuift voor wat extra ruig gitaarwerk!

Op 28 september komt de eerste single ‘Judas Kiss’ van het nieuwe album ‘Radio Blanco’ op Spotify uit. De single is eerder al te horen op diverse radio stations en uiteraard live in het Parktheater waar Tigro Blanco flink wat nieuw werk zal laten horen.