Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Amon Amarth sluit Dynamo Metalfest 2021 af

Amon Amarth sluit Dynamo Metalfest 2021 af
Redactie

Amon Amarth zal Dynamo Metalfest 2021 afsluiten. In 2020 waren er al geruchten over de aanwezigheid van Amon Amarth op Dynamo Metalfest, maar in 2021 gaat het echt gebeuren. De Zweden staan bekend om hun energieke live-shows met indrukwekkende decors van onder meer een heuse Vikingboot.

Amon Amarth gaat Dynamo Metalfest 2021 op een spetterende manier afsluiten met veel vuurwerk en wapengekletter. Het is de enige headline-festivalshow van Amon Amarth in Nederland volgend jaar. Op dit moment zijn naast Amon Amarth de volgende bands al bekend: CandlemassJinjerFirewind, Heaven Shall BurnBay Area Interthrashional en Dress The Dead. Hier komen nog een flink aantal namen bij. Tickets vind je hier.