Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Lockdown Eindhoven Rockcity, down but not out

Lockdown Eindhoven Rockcity, down but not out
Redactie

Langzaam weer beetje gewend aan het idee van showtjes op anderhalve meter, hoe kut dat zitten bij een concert ook mag zijn. Voorzichtig hopen op meer. Het was tenminste weer eens genieten van live muziek. Helaas. Op dit moment, zometeen om 22.00uur, slaan alle deuren weer keihard dicht. De overheid is niet mild voor de evenementen sector en de horeca.

Maar wij zijn Eindhoven Rockcity. Voortgekomen uit de riolen van de stad. Vaker met tegenslag te maken gehad. Wij zijn er niet zomaar onder te krijgen. Niet voor 1 gat te vangen. Zodra de zalen, kroegen, festivalweides en brewpubs weer open gaan, dan staan wij er gewoon weer.

Vanuit hier een dik hart onder de riem aan al die hard werkende ondernemers, medewerkers en anderen die het nu zo zwaar hebben. De mensen die normaliter zorgen voor ons vertier en plezier. En waarvan we allemaal hopen dat ze er nog zijn als deze shit voorbij is. We hebben daarom ouderwetse “support your local” oproep aan de stad! Heb je wat te missen of wil je toch wat kopen:

 • Haal je biertjes aan de Van Moll take away bar of online.
 • Koop alvast die kaarten voor Dynamo Metalfest 2021.
 • Check die vette merch van Cafe the Jack.
 • Boek die repetitie ruimte bij Popei.
 • Check de bandcamps en websites van je local favo band voor cool stuff.
 • Luister/kijk naar de radio/TV shows van DJ MJR (coming soon) en Loudnoise TV.
 • Haal je plaatjes bij Remco van Velvet Eindhoven of de CD-teek (jammer bol.com)
 • Loop eens bij Casper van de Bierbrigadier binnen voor lekkers.
 • Ben je ondernemer en wil je je thuiswerkers belonen: doe het met een bierpakket van de Stadsbrouwerij.
 • Hou die concertkaartjes van de Effenaar, Dynamo etc. gewoon nog even bij je. Komt goed.
 • Denk aan het Blue Collar Hotel als je een nachtje hotel zoekt.
 • Shop local, support your local…..!

You can’t bring us down! Zodra ons Eindhoven Rockcity DJ team weer ergens in de zalen of in de kroegen achter de draaitafels staat, dan wordt deze kraker van Suicidal Tendencies de eerste die we erin slingeren. Beloofd. Ben jij er dan ook weer?