Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Nieuw Komatsu album aanstaande, check nu de nieuwe single

Nieuw Komatsu album aanstaande, check nu de nieuwe single
Reno van der Looij

Het is nog heel even wachten op Komatsu’s vierde album. Op 5 februari 2021 verschijnt ‘Rose of Jericho’. De eerste single ‘Stare into the Dawn’ is echter vanaf nu al te beluisteren via Doomed & Stoned.┬áKomatsu’s nieuwe plaat zal verschijnen op het Italiaanse label HPS Records, de thuisbasis van artiesten en bands zoals Brant Bjork, Nebula, Duel en Nick Oliveri.

‘Rose of Jericho’ is de opvolger van ‘A New Horizon’ (2018) en bevat 9 gloednieuwe nummers die je meenemen op een nieuwe trip van zware stoner verhalen. Verwacht wederom een sonische rit van groove-gevulde songs Voor het eerst met drummer Jos Roosen ook in de studio en opgenomen en geproduceerd in hun thuisstad met Peter van Elderen (ex-PPSR, Tankzilla) en gemasterd door Pieter Kloos in The Void Studio. Bestellen kan alvast hier.