Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest met 6 nieuwe bevestigingen

Dynamo Metalfest met 6 nieuwe bevestigingen
Reno van der Looij

Na de aankondiging van Amon Amarth heeft de organisatie van Dynamo Metalfest niet stil gezeten. Maar liefst zes bands zijn vast gelegd in de tussentijd. Sacred Reich is altijd een graag geziene gast in Eindhoven en dus zijn zij na hun 2016 festival show weer terug. Clutch stond al langer op het verlanglijstje met hun onweerstaanbare grooves zal niemand stil kunnen staan bij hun show.

Municipal Waste stond nog niet eerder op de DMF planken maar de Iron Reagan show waar MW-zanger Tony ook in speelt was aanleiding genoeg om direct ‘ja’ te zeggen op de vraag of hij ook met Municipal Waste wilde komen thrashen! En we beuken dan ook maar meteen door met The Black Dahlia Murder. Zanger Trevor is een publieksmenner pur sang en hun slammende death metal staat live dan ook als een huis. Gekkenhuis gegarandeerd!

Unleash The Archers is ook geen onbekende meer maar staat nog aan het begin van het veroveren van de harten van de metalliefhebber. Met hun moderne heavy metal moet het geen probleem zijn om nieuwe fans te winnen. De heren van Rings Of Saturn tappen ook uit een modern vaatje maar zoeken graag de extremen op. Als je nog niet wakker was, dan ben je dat zeker als je ze hebt gezien. Je bent gewaarschuwd!

Naast deze zes nieuwe toevoegingen krijg je natuurlijk veel meer op Dynamo Metalfest. Beide dagen spelen er namelijk veel bands en hebben we een dag vullend programma. Op dit moment zijn de volgende bands al bekend: Amon Amarth, Heaven Shall Burn, Bay Area Interthrashional, Candlemass, Jinjer, Firewind en Dress The Dead. Hier komen natuurlijk nog een aantal namen bij. Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.