Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Testament keert terug naar Dynamo Metalfest in 2021

Testament keert terug naar Dynamo Metalfest in 2021
Redactie

De Thrashlegende keert terug naar zijn tweede thuis EindhovenTestament komt naar Dynamo Metalfest! De Bay Area Thrashers speelde in 2017 al op ons festival maar kampte toen met “technical difficulties”. Hoogtijd om dit in te halen, wat geen probleem is voor deze heren. Ze spelen één van de maar liefst drie headline shows op de zaterdag (Samen met Heaven Shall Burn en Bay Area Interthrashional). Met de in 2020 uitgekomen plaat; “Titans of Creation” en een grote berg klassiekers op zak, wordt dit een feest van herkenning. We zien jullie “Into the pit”!

Naast deze nieuwe toevoeging krijg je natuurlijk veel meer op Dynamo Metalfest. Beide dagen spelen er namelijk veel bands en hebben we een dag vullend programma. Op dit moment zijn de volgende bands al bekend: Amon AmarthHeaven Shall BurnBay Area InterthrashionalSacred ReichCandlemassMunicipal WasteClutchThe Black Dahlia MurderUnleash The ArchersRings Of SaturnJinjerFirewind en Dress The Dead. Hier komen natuurlijk nog een aantal namen bij.

Tickets vind je hier.