Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Optimistisch Jera On Air vult affiche 2021 verder aan

Optimistisch Jera On Air vult affiche 2021 verder aan
Reno van der Looij

We zitten middenin een land wat zo’n beetje volledig op slot zit, maar Jera On Air is optimistisch deze Lockdown dagen en zet gewoon een hele nieuwe reeks namen op de poster voor 24, 25 en 26 juni 2021.

Althans, dat hebben ze zelf nog niet bekendgemaakt, maar Crossfaith lijkt het affiche per ongeluk te vroeg te hebben gedeeld. Natuurlijk hopen ook wij dat we tegen die tijd in Juni gewoon in Ysselsteyn met een biertje in de hand lekker bandjes kunnen kijken.

Een groot deel van de 2020 line-up is in stand gebleven en een aantal namen waren al eerder herbevestigd. Hier is een hele reeks aan nieuwe bevestigingen bij gekomen zoals je op onderstaande poste kunt zien. Dus Corona, hoepel effe lekker snel op zodat we lekker los kunnen op Hatebreed, Life of Agony, Suicidal Tendencies, Killswitch Engage, Turnstile, Terror, Neck Deep, Bad Religion en nog veel meer….