Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Paaspop verhuist eenmalig naar september

paaspop
Reno van der Looij

Paaspop wordt dit jaar eenmalig niet traditioneel tijdens het Paasweekend gehouden maar op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september. Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn. Alle ticketinfo staat verder onderaan.

Het was voor de organisatie een immense uitdaging om het gigantische festival te verplaatsen, maar het is gelukt! Dat houdt in dat Paaspop ook dit jaar weer een duizelingwekkend programma heeft: 17 podia en area’s waar zo’n 250 acts gedurende 72 uur zullen optreden. Een volwaardige line-up dus, met de top van bands en artiesten uit alle muziekgenres; met theater, cabaret, stand-up comedy en entertainment. De organisatie is druk bezig om zoveel mogelijk artiesten uit de line-up van 2020 toe te voegen aan die van 2021. Het definitieve programma wordt spoedig bekendgemaakt.

De locatie van deze spectaculaire driedaagse najaarseditie blijft ongewijzigd: festivalterrein De Molenheide in Schijndel, waar ook de alom geliefde festivalcamping Paradise City zal worden opgebouwd.

Paaspop ticket info

Tickets voor Paaspop 2020 zijn geldig voor de najaarseditie van 2021, dus NIET voor Paaspop 2022. Restitutie van de 2020-tickets is mogelijk van donderdag 18 februari tot en met vrijdag 26 februari. Op www.paaspop.nl staat alle informatie hierover.

Start verkoop Early Bird weekendtickets op zaterdag 27 februari om 11.00 uur (OP=OP!)
De Early Bird verkoop van weekendtickets (vr-za-zo) à €139,- (exclusief servicekosten) voor de unieke najaarseditie 2021 start op zaterdag 27 februari om 11:00 uur via www.paaspop.nl. Omdat ruim 90% van de kopers vorig jaar besloot om zijn ticket niet te restitueren, is het huidige aantal geretourneerde en beschikbare tickets dus erg klein.

2e ronde verkoop van dagtickets op zaterdag 3 april 2021 om 11:00 uur (OP=OP!)
Restitutie van reeds gekochte tickets is mogelijk van donderdag 18 februari tot en met vrijdag 26 februari. De geretourneerde tickets die na deze refund week weer beschikbaar komen, worden verkocht in de 2e verkoopronde tijdens het paasweekend, op zaterdag 3 april om 11:00 uur. Deze dagtickets zullen naar verwachting snel uitverkopen.

Op deze datum gaan ook de overige tickets (Paaspop resort, campers, munten, vrienden area, parkeertickets etc.) in de verkoop. Dat geldt ook voor de tickets van het jaarlijkse Paaspop Business Event dat op donderdag 2 september 2021 plaatsvindt, de dag voorafgaande aan Paaspop.