Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

September editie Paaspop bouwt aan nieuwe affiche met oa. Kensington en Epica

September editie Paaspop bouwt aan nieuwe affiche met oa. Kensington en Epica
Redactie

De organisatie van Paaspop heeft zojuist de eerste grote reeks acts aangekondigd voor de eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september. Hierbij kiest de organisatie duidelijk voor haalbaarheid, want echt grote internationale namen ontbreken (nog) en zijn het voornamelijk toppers van eigen bodem.

Ook met uitzondering van metalband Epica ontbreekt het hardere werk nog. Maar dat komt vast goed. Voor nu zijn ondermeer DI-RECTChef’SpecialAndré HazesPaul KalkbrennerKensingtonKrezipNetskyDanny VeraEpicaFrenna DeluxeKraantje PappieDuncan LaurenceMaanDavina MichelleMy BabyRolf SanchezSuzan & Freek en Typhoon bevestigd. Meer namen worden de komende tijd toegevoegd.

De volledige line-up tot nu toe staat verder onderaan en op de website www.paaspop.nl

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het Paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn. De locatie van deze spectaculaire driedaagse najaarseditie blijft ongewijzigd: festivalterrein De Molenheide in Schijndel, waar ook de alom geliefde festivalcamping Paradise City zal worden opgebouwd.

De Early Bird-verkoop van weekendtickets start volgende week zaterdag 27 februari om 11:00 uur via www.paaspop.nl