Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Wederom uitstel voor Prognosis dat groot deel line-up behoudt

Wederom uitstel voor Prognosis dat groot deel line-up behoudt
Redactie

We hadden het nieuws vorige week even gemist. Maar de nieuwe editie van Prognosis moet wederom een keer worden verzet. Niet geheel onverwacht aangezien het festival al op 19 & 20 maart zou plaatsvinden. Dit keer verschuift de boel zelfs naar 2022. Vrijdag 15 en zaterdag 16 april zijn de data en plaats van handeling is nog altijd de Effenaar.

Gelukkig zijn ook een aantal sterkhouders van de line-up behouden gebleven. Zo staan Katatonia, Haken, Enslaved, Long Distance Calling en The Ocean nog steeds op het affiche. Maraton, Focus, White Stones en Rendezvouz Point staan er vooralsnog niet meer op, maar wie weet. Meer namen volgen sowieso snel.