Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Revolution Calling met nieuwe datum in oktober naar Klokgebouw

TSOR
Redactie

Goed nieuws van het punk en hardcore front met de hernieuwde aankondiging van Revolution Calling. Het indoor festival staat gepland op 31 oktober 2021 in het Klokgebouw. De editie in 2020 werd vanwege Corona van de kalender geschrapt. De organisatie gaat nu wederom voor de lancering van de eerste editie van dit festival. Binnenkort komt het festival met de eerste acts naar buiten, maar zet No Turning Back maar alvast op het lijstje.

One year without hardcore shows is enough! Revolution Calling is back!” zo klinkt het op Facebook door Martijn van No Turning Back. “I have set my sights on hosting another Revolution fest, and can proudly announce that we will bring the Revolution to Het Klokgebouw Eindhoven once again on the 30th of October 2021! A lot of questions of how, when and who will be answered soon, more news will follow. Highlight the 30th of October on your calendar! I hope you will support me once again so we can all party like it’s 2019.”

No Turning Back deed natuurlijk altijd al een flinke duit in de organisatorische en zak van The Sound of Revolution. Frontman Martijn van No Turning Back was en is ook nu de drijvende kracht achter de boekingen. Het format, de locatie en de datum vertonen dan ook flinke overeenkomsten met The Sound of Revolution. Hiermee lijkt het op een doorstart, maar dan zonder Loud Noise als organisator op de achtergrond.

Website vind je hier. Facebook event hier. Tickets vind je hier.

Foto header door Elke Teurlinckx voor Eindhoven Rockcity.