Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Stake, Dool en Sloper naar september editie Paaspop

Dool
Redactie

Paaspop komt met de nodige heavy acts in de aankondiging van vandaag. Zo komen Stake, Dool en Sloper naar september editie Paaspop.

De complete lijst met toevoegingen van vandaag: Bizzey • DOOL • Froukje • Jonna Fraser • Kris Kross Amsterdam • SLOPER • Slow Readers Club • STUK • Tim Knol & Blue Grass Boogiemen • Zwangere Guy • 90s NOW • Antoon • Dyna • Fab x Paans • Feest DJ Ruud XXL • House of Rock • LEADBEATERS • Serious Boaters • STAKE • Tante Joke Karaoke Band • THE FORTUNATE SONS  • The Partysquad • The Picturebooks • Trobi • Yung Felix.

Vorige maand kondigde de organisatie de eerste 100 namen aan waaronder DI-RECTChef’SpecialAndré HazesPaul KalkbrennerKensingtonKrezipNetskyDanny VeraEpicaFrenna DeluxeKraantje PappieDuncan LaurenceMaanDavina MichelleMY BABYRolf SanchezSuzan & Freek en Typhoon.

Binnenkort worden weer nieuwe acts aangekondigd. De volledige line-up tot nu toe staat verder onderaan en op de website https://www.paaspop.nl/line-up

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn.