Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Nieuwe aankondigingen Paaspop met heel wat gitaargeweld

Nieuwe aankondigingen Paaspop met heel wat gitaargeweld
Redactie

Meer gitaren! Jazeker! Paaspop komt met de nodige heavy acts in de aankondiging van deze week en werkt lekker door aan de line-up. Zo komen DeWolff, Ramkot, Ten Times a Million, Skindred, Navarone, Paceshifters, Bokassa en No Turning Back naar september editie Paaspop.

De complete lijst met toevoegingen: Altin Gün •  Bokassa • DeWolff • Lijpe • Merol • Navarone • Perturbator • Peter Pannekoek • Royal Republic • Ruben Annink • Skindred • The Kik • TRIBUTE2BOB MARLEY: Rootsriders Bang Bang Romeo • Dansado & De Feestmeester • Lauwtje • LES TRUTTES • No Turning Back • PACESHIFTERS • Ramkot • Ten Times A Million • The GLAMROCKS • This Is LOVSKI • Tricklebolt • X Raiders. Inmiddels is er ook een dagindeling bekend van de tot nu toe bekendgemaakte acts.

[Foto header: Navarone live @ Sziget door Reno van der Looij]

Vorige maand kondigde de organisatie de eerste 100 namen aan waaronder Dool, Sloper, Stake, DI-RECTChef’SpecialAndré HazesPaul KalkbrennerKensingtonKrezipNetskyDanny VeraEpicaFrenna DeluxeKraantje PappieDuncan LaurenceMaanDavina MichelleMY BABYRolf SanchezSuzan & Freek en Typhoon.

Binnenkort worden weer nieuwe acts aangekondigd. De volledige line-up tot nu toe staat verder onderaan en op de website https://www.paaspop.nl/line-up

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn.