Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag: Komatsu live @ Effenaar

Fotoverslag: Komatsu live @ Effenaar
Paul Verhagen

Live muziek op vol volume. Is dat even fijn. In het kader van de fieldlab events en ‘testen voor toegang’ kon Komatsu de tot 3x uitgestelde album-release show dan eindelijk inhalen. Natuurlijk was in de Effenaar nog lang niet alles bij het oude. Slechts 130 mensen op een stoeltje in de grote zaal. Maar hey,‘Rose of Jericho’ kreeg haar live doop en er was eindelijk weer eens flinke herrie vanaf een podium op zondagavond. Je kon na afloop weer eens een shirtje of plaatje scoren en dat biertje werd ook nog eens naar je toe gebracht door het Effenaar personeel.

Onze fotograaf Paul Verhagen, incluis mondkapje en testbewijs, was erbij en mocht zowaar zich vrij bewegen om een serie aan shots te maken om dit unieke event vast te leggen. Een mooi moment. Het licht gaat voorzichtig weer een een beetje aan in de Eindhoven Rockcity underground. Zoals Effenaar-programmeur Marco Roelofs de keuze op Komatsu in het Eindhovens Dagblad al toelichtte: ,,Een Eindhovense band op het Eindhovense podium. En wij hebben onlangs een plaat opgenomen met een Eindhovense producer (Peter van Elderen) die gemasterd is door een Eindhovenaar, Pieter Kloos. Eindhovenser kan bijna niet.”