Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Severant ‘unpacking’ the Closure EP interview

Severant ‘unpacking’ the Closure EP interview
Lucas van Eijck

We spraken al eens eerder met Severant. Over verlies en verlossing en muziek geïnspireerd door psychedelische rock en een scheutje occulte rock. Dat was in maart 2020 toen nog niet bekend was hoe ingrijpend een virus ons leven zou gaan beheersen. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en hebben de heren met ‘Closure’ een EP op vinyl uitgebracht.

Luuk ging gewapend met zijn voicerecorder en camera op pad naar de repetitie ruimt van de band om het resultaat van dichtbij te bekijken en om een uitgebreide babbel te maken met gitarist Loet Braamkolk. Luister hier het interview en check de foto’s. De Closure EP kun je hier bestellen.

Severant – Interview

 

 

Severant – “unpacking” Closure EP foto’s

 

 

Severant – Closure tracks