Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Festivalnieuws: Bospop, Das Oktober Metalfest en Misty Fields

Bospop
Reno van der Looij

Diverse festivals uit de regio hebben deze week nieuws uitgebracht rondom de line-up. Het begint bijna weer een beetje normaal te voelen als we dit kunnen bundelen in 1 nieuwsbericht. Laten we hopen dat alles snel verder normaliseert en we veel meer kunnen aankondigen! Voor nu nieuws rondom Bospop, Das Okoberfest en Misty Lands:

Bospop, Weert (8 t/m 10 juli 2022)

Bospop schuift helaas het festival wederom een jaar door naar 2022. Opnieuw verhuist een groot deel van de oorspronkelijke programmering mee naar 2022. Meer bevestigingen volgen later. Kaarten en voorverkoopinfo vind je hier.

Vrijdag 8 juli: Lionel Richie, Melissa Etheridge, White Lies, The Struts, The Gary Moore Tribute Band. Zaterdag 9 juli: Sting, Sinéad O’Connor, Passenger, Heather Nova, De Dijk, Stahlzeit, Dizzy Mizz Lizzy, Gin Lady, Tim Montana. Zondag 10 juli: Kensington, Beth Hart, Juanes, Seasick Steve, Yola, BLØF, The Allman Betts Band, Walter Trout, Sloper, Robert Jon & The Wreck, Goodbye June.

Das Oktoberfest, klokgebouw Eindhoven (8 oktober 2021)

Bij Das Oktoberfest houden ze overal rekening mee maar stiekem groeit het geloof om dit jaar er een gezellig en hard Das Oktober Metalfest van kunnen maken. Dan is het ook logisch om er naast de bestaande namen weer een aantal verse tegenaan te gooien.

Zo zijn BarkMartyr en Trollfest toegevoegd aan de line-up. Destruction, Tankard, Evile, Nanowar of Steel, Deaf Forever en Pene Corrida hadden we reeds eerder genoteerd. Kaarten en voorverkoop info vind je hier.

Misty Fields, Heusden (10 t/m 12 September 2021)

Tot slot het sympathieke ontdekfestival Misty Fields. Vijf nieuwe namen voor Misty Fields dat dit jaar plaatsvindt met Crack Cloud, Kapitan Korsakov, High Hi, Robbing Banks en The Hi-Ballin’ Daddies. Onder andere Girl Band, Porridge Radio en Just Mustard stonden al op het affiche wat zich nog verder gaat vullen. Kaarten en voorverkoop info vind je hier.