Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Kreator nieuwe headliner Dynamo Metal Fest 2021

Kreator nieuwe headliner Dynamo Metal Fest 2021
Guido Segers

Het is een gedoe om continue in te spelen op de veranderingen in de maatregelen, cancellende bands, tours die op de schop gaan en dat dan weer op vangen, maar de mensen van Loud Noise hebben het weer voor elkaar met een nieuwe headliner: KREATOR is de nieuwe grote naam op de poster!

“It’s time to raise the flag of…” Kreator! De Duitse thrash pioniers komen naar Dynamo Metalfest en vervangen daarmee Amon Amarth. Amon Amarth moest wegens omstandigheden meerdere zomerfestivals annuleren, waaronder Dynamo Metalfest. Gelukkig was Kreator bereid om op die plaats in te stappen en is daarmee de headliner van de zondag.

Al sinds 1982 trakteert de Teutoonse thrash metal band ons op het bekende recept van snelheid, agressie en aanstekelijke refreinen. Frontman van het eerste uur Mille klinkt nog steeds als een valse Duitse herder en weet het publiek altijd in beweging te krijgen. Thrashen, moshen, headbangen, het mag allemaal op de heerlijke, venijnige klassiekers die deze thrashgigant rijk is. Zet je maar schrap voor een strakke set vol oud en nieuw materiaal.

TICKETS

Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.

VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021.

Prijzen
Combi ticket – 79 euro
Zaterdag – 49 euro
Zondag – 49 euro