Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Death Angel naar Dynamo Metalfest, Testament verhuist naar 2022

Death Angel naar Dynamo Metalfest, Testament verhuist naar 2022
Redactie

Corona gooit nog een klein beetje roet in het eten door het wegvallen van enkele Europese festivals. Daarom heeft Testament laten weten deze zomer niet naar Europa te kunnen komen en slaan dus ook Dynamo Metalfest 2021 over. Ze hebben wel meteen laten weten dat ze in 2022 op Dynamo Metalfest zullen spelen. Tevens gaat er helaas een dikke streep door de komst van Grave en Municipal Waste voor de editie op 21 en 22 augustus op de Kunstijsbaan in Eindhoven.

Er is gelukkig ook goed nieuws. Namelijk de komst van niemand minder dan thrash metal pioniers Death Angel voor een exclusieve Europese show. De band heeft een speciale band met Eindhoven die ze zelf omschrijven als hun ‘home away from home’. Daarom zien we Mark Osegueda en zijn mannen uit de Bay Area graag op Dynamo Metalfest. Al was het maar omdat ze dan twee keer kunnen zien als enkele leden ook meedoen met de Bay Area Interthrashional show. Exclusief voor DMF speelt Death Angel een speciale set!

Verder zijn Neerland’s death metal trots Aspyhx en death-thrashers Legion Of The Damned toegevoegd aan het programma en maakt ook de Duitse power metal band Orden Ogan zijn opwachting op DMF21. Daarmee is de line-up voor DMF21 nu compleet!

(Foto header: Death Angel op Dynamo Metal Fest 2015, © Elke Teurlinckx voor Eindhoven Rockcity)