Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Dynamo shows H2O en Madball toch weer geannuleerd

Dynamo shows H2O en Madball toch weer geannuleerd
Reno van der Looij

Een aantal maandjes terug leek het zo mooi. In augustus twee dikke US punk/hardcore shows in het clubhuis Dynamo. Maar helaas hebben zowel H20 (13-08) als Madball (15-08) te kennen gegeven toch niet naar Europa af te reizen.

Dynamo meldt op haar website het volgende: “De band heeft deze keuze gemaakt doordat de quarantaine regels in de USA dermate zijn dat touren nog niet mogelijk is. Wij hopen wanneer de wereld weer een beetje normaler is geworden, dat we de band weer mogen verwelkomen bij ons in Eindhoven.” Kak dus!

Foto header: Madball @ Dynamo 2016. © Gerrit Smallbrugge voor Eindhoven Rockcity