Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Floor Jansen, Måneskin, Komodo en meer voor Paaspop

Floor Jansen, Måneskin, Komodo en meer voor Paaspop
Redactie

Alweer meer gitaren! Jazeker! Paaspop komt met de nodige heavy acts in de aankondiging van deze week en werkt lekker door aan de line-up. Zo komen nu songfestival winnaar Måneskin, Komodo en Speedmobile naar Paaspop. Verder zijn Floor JansenDonnieVitalic Live en SEF toegevoegd aan de line-up.

Samen met de eerdere bevestigingen van TankZilla, Spidergawd, Amenra, ¡Pendejo!, DeWolff, Ramkot, Ten Times a Million, Skindred, Navarone, Paceshifters, Bokassa, No Turning Back Dool, Sloper en Stake begint het heavy deel van de Paaspop line-up aardig vorm te krijgen. Dat wordt goed toeven bij de Jack Daniels Stage en in de Thunderbolt.

Binnenkort worden weer nieuwe acts aangekondigd. De volledige line-up tot nu toe staat verder onderaan en op de website https://www.paaspop.nl/line-up

Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat ’s lands mooiste festival niet traditioneel tijdens het paasweekend wordt gehouden, maar op een andere datum plaatsvindt. Geen kickstart van de lente dus, wèl de apotheose en afsluiter van de zomer van 2021, die in stijl uitgeluid wordt en een diepe blijvende indruk zal maken. Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn.