Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Compleet affiche Eindhoven Metalmeeting december 2021

Compleet affiche Eindhoven Metalmeeting december 2021
Redactie

Op de dag dat Nederland weer wat op het slot gaat, is er ook de complet poster van Eindhoven Metalmeeting te delen. Op 10 en 11 december in de Eindhovense Effenaar van dit jaar. Laten we hopen dat dit metal festijn tegen die tijd gewoon door kan gaan.

Op het programma onder meer My Dying Bride, Suffocation, Rotting Christ, Mgła, Borknagar, Benediction, Gaahls Wyrd, Legion of the Damned, God Dethroned, Chapel Of Disease, Schirenc Plays Pungent Stench, Misþyrming The Monolith Deathcult.  De volledige poster hieronder.

De Effenaar kan zich opmaken voor wederom een 2 dagen extreme metal aankomende editie. Tickets vind je hier. Facebook pagina hier.