Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Besluit kabinet betekent dikke streep door Dynamo Metalfest

Besluit kabinet betekent dikke streep door Dynamo Metalfest
Redactie

Eendaagse festivals mogen vanaf 14 augustus weer doorgang vinden, maar onder zeer strikte voorwaarden. Een event waar geen anderhalve meter afstand kan worden gehouden, mag slechts met maximaal 750 bezoekers plaatsvinden en moet volledig in de buitenlucht of in tenten die aan alle vier kanten open zijn.

Dat laatste zou voor Dynamo Metalfest geen probleem zijn, maar de eis van slechts 750 bezoekers is een dikke streep door de haalbaarheid van het festival, aangezien DMF qua capaciteit 10x zoveel bezoekers heeft. Festivals met 750 bezoekers. Het is natuurlijk een wassen neus wat het kabinet de festivalbezoeker voor houdt. Een beetje lachwekkend en we vinden er wel wat van. In de buitenlucht, met testen voor toegang, Exit festival bewees dat het wel kan… wat moet er dan nog meer veranderen voordat we weer vooruit kunnen kijken? Zucht!

Update:  Dynamo verzet naar 2022