Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Grindhoven schuift door naar april 2022

Grindhoven schuift door naar april 2022
Reno van der Looij

Grindhoven heeft zojuist de nieuwe datum bekendgemaakt voor de editie die al eerder 2 keer is geannuleerd vanwege de corona-restricties. In de tussentijd is wel het een en ander veranderd, want de beoogde headliner van de oorspronkelijk editie is niet meer beschikbaar.

Entombed AD stond prominent op de poster, maar sinds het overlijden van frontman LG Petrov vanzelfsprekend niet meer beschikbaar. Neemt niet weg dat op zaterdag 2 april een smerig potje viezigheid, nog altijd Rompeprop approved, in Dynamo gaat plaatsvinden met Severe Torture, Rectal Smegma, Heavy Hoempa, Boneyard, Mensvreters en meer op de poster.

Kaartjes vind je hier. Facebook event hier.