Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 juli 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest kijkt vooruit en zet de eerste namen voor 2022 op de poster

Dynamo Metalfest kijkt vooruit en zet de eerste namen voor 2022 op de poster
Reno van der Looij

Het voelt een beetje vreemd deze aankondiging. Heel lang hadden we gedacht om komend weekend op de kunstijsbaan te staan voor Dynamo Metalfest. Echter werd door de onbegrijpelijk redeneringen van ons kabinet toch weer een streep door de festivals gehaald. In de landen zoals België, Engeland, Oostenrijk, Finland en Tsjechië zagen we foto’s en beelden van volle festivalweides. Het is ze van harte gegund, maar pijn doet het wel.

Vooruitkijken dan maar weer. Fingers crossed voor Dynamo Metalfest 2022 op zaterdag 20 en zondag 21 augustus. Daarvoor kunnen we melden dat de eerste namen op de poster zijn gezet door de organisatie: Kreator, Testament, Sacred Reich, Jinger, Bay Area Interthrashional, Tankzilla en Dress the Dead. Tickets voor DMF vind je hier.

Foto header: Arch Enemy op DMF ’19. Door Bram Geurts voor Eindhoven Rockcity.