Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Nirwana, Eurosjopper en Peteyfest kondigen 3 mini festivals aan

Nirwana, Eurosjopper en Peteyfest kondigen 3 mini festivals aan
Redactie

De Lieropse feesten Nirwana Tuinfeest, Eurosjopper en Peteyfest hebben de handen ineen geslagen om kleinschalige eendagsfestivals neer te zetten ter vervanging. Tuinfeestjes dus. Op vrijdag 27 augustus is het Eurosjopper’s Tuinfeestje, op zaterdag 28 augustus Petey’s Tuinfeestje en op zondag 29 augustus Nirwana’s Tuinfeestje.

Op alle dagen is de maximale capaciteit 750 personen. Er gaan drie dus verschillende festivals plaatsvinden op dezelfde locatie (in de tuin bij OJC Nirwana). Eurosjopper zal dat traditie gewijs doen met regionale acts en Peteyfest met DJ’s. Nirwana sluit het weekend af met een aantal tribute bands en 1 ‘grotere’ afsluiter die later wordt bekendgemaakt.

De minimale leeftijd is 18 jaar en je hebt alleen toegang tot het terrein wanneer je een geldig entreeticket hebt, een ID-bewijs en een QR-code in de CoronaCheck app. De ticketsale start vrijdag 13 augustus om 12:00u. Zorg dat je er klaar voor zit want er zijn dus maar beperkt kaarten beschikbaar!
– Ticketprijs: €25 (ex. servicekosten)
– Meer info en line-up volgen z.s.m.

UPDATE: COMPLEET UITVERKOCHT!