Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni 2024

Scroll to top

Top

Revolution Calling maakt met Knuckeldust programma compleet

TSOR
Redactie

Goed nieuws van het punk en hardcore front met doorgaan van Revolution Calling. Het indoor festival staat gepland op 30 oktober 2021 in het Klokgebouw. De editie in 2020 werd vanwege een hardnekkig virus van de kalender geschrapt. Met het toevoegen van Knuckeldust is nu ook het complete programma rond.

Eerder wisten we al dat Backfire!, Evil Conduct, Integrity, Lion’s Law, Lengt of Time, The Skinflicks, Hawser, The Young Ones, Worst Doubt en natuurlijk No Turning Back¬†zelf op de poster waren gezet.

No Turning Back deed altijd al een flinke duit in de organisatorische en zak van The Sound of Revolution. Frontman Martijn van No Turning Back was en is ook nu de drijvende kracht achter de boekingen. Het format, de locatie en de datum vertonen dan ook flinke overeenkomsten met The Sound of Revolution. Hiermee lijkt het op een doorstart, maar dan zonder Loud Noise als organisator op de achtergrond.

Website vind je hier. Facebook event hier. Tickets vind je hier.