Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Dit weekend: gratis Hit the City festival in Eindhoven

Dit weekend: gratis Hit the City festival in Eindhoven
Redactie

Komend weekend geniet je gratis van 3 dagen muziek met ruim 50 artiesten op maar liefst 8 authentieke locaties in Eindhoven. Effenaar viert zijn 50e verjaardag en trakteert Eindhoven op een nieuw festival. Maar liefst drie dagen lang staat op Hit The City het ontdekken van nieuwe muziek centraal.

Vooral indie-liefhebbers en fans van hiphop, pop, garage en singer-songwriters kunnen van 15 tot en met 17 oktober hun hart ophalen, en verder natuurlijk iedereen die zich graag laat verrassen. Dynamo, Fifth, Rozenknop, Effenaar, Altstadt, Wilhelmina, Stoomhuis en Subbar zijn de locaties.

Maar er staat zeker ook wat stevig werk uit onze eigen stad op het programma. Zo cureert Doodwens in de basement van Dynamo met stevige metal feestje met Destructo en Witchfukker (zondag 17-10). We willen je ook zeker wijzen op de debuut album presentatie ‘Fade Away’ van punkers Charlie & The Lesbians in het Stroomhuis op vrijdag 15-10.

Heel het programma in de timetable vind je hieronder of via de app. Kaartjes kopen doe je… ow nee! Gewoon gratis! Alles. (header foto Charlie & the Lesbians door Denise Amber Photography).