Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Helldorado maakt de line-up compleet

Helldorado maakt de line-up compleet
Redactie

Aanstaande zaterdag 20 november is het Klokgebouw plaats van handeling voor The Incredible Rock ’n Roll Freakshow! Helldorado is terug van weggeweest en viert dat onder meer met een exclusieve reünie show van Eindhoven Rockcity helden Peter Pan Speedrock. We hadden onder meer Peter Pan Speedrock, Kadavar, Dool, At the Gates al eerder genoteerd. Daar zijn nu Graveyard, The Monsters, Splinter en Speedözer bijgekomen.

Het heavy rockfestijn waar gevierde internationale grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen, wordt gecombineerd met theater, show en spraakmakende side shows die een dag lang spektakel en sensatie bieden. Facebook event hier. Tickets hier.

Wij zijn in ieder geval heel blij met de terugkeer van dit bijzondere en unieke festival. Lees hier onze ervaringen van de voorgaande jaren. 2017 en 2018.