Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Nirwana Tuinfeest herbevestigd De Staat, DeWolff, Sloper en meer

Nirwana Tuinfeest
Redactie

Er is ook niets meer heilig deze tijden. Zelfs de traditie van de onthulling van de eerste namen van Nirwana Tuinfeest tijdens het nieuwsjaarsfeestje moet er aan geloven. Nou ja, helemaal erg is dat niet als we naar de eerste bevestigingen kijken voor de editie van 2022. Na de last-minute afgelasting van dit jaar, kunnen we dan ook niet wachten om een nieuwe Tuinfeestje.

De line-up voor 26, 27 en 28 augustus 2022 in Lierop bestaat grotendeels ook uit de acts die op de door corona-maatregelen afgelast editie op de poster prijkten. Later volgen nog meer bevestigingen.

SEASICK STEVE \\ DE STAAT \\ DANNY VERA \\ MANDO DIAO \\ DEWOLFF \\ KADAVAR \\ SLOPER \\ SON MIEUX \\ PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS \\ BAD NERVES \\ FIRST BLOOD \\ SPEEDMOBILE \\ BIZKIT PARK \\ TEMPLE FANG \\ TEN TIMES A MILLION \\ CORDS \\ PYRO \\ \\ VIPERS (QUEEN) \\ IMITALLICA (METALLICA) \\ BELGIAN STATUS QUO BAND (STATUS QUO) \\ COLLINS LIVE EXPERIENCE (PHIL COLLINS) \\ BEASTIE BOYS UNDERCOVER (BEASTIE BOYS) \\ DEMAGOGUE (URBAN DANCE SQUAD).

Ticket warning: Heb je nog geen kaartje? Bestel ze dan nu, want ze zijn wederom bijna uitverkocht! Ook de gerestitueerde kaarten zijn bijna allemaal opnieuw verkocht.