Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag Revolution Calling Klokgebouw Eindhoven

Fotoverslag Revolution Calling Klokgebouw Eindhoven
Gerrit Smalbrugge

In aanloop naar Revolution Calling spraken we uitgebreid met No Turning Back frontman, geestelijk vader en organisator van het festival Martijn van den Heuvel. Hij beloofde een waar spektakel en de volgende woorden uit dit interview lieten niets aan de duidelijkheid over:

Martijn: “Je kunt je favoriete muziek meeschreeuwen, in de pit je frustratie kwijt en zelfs stagediven. Laat alle zorgen en discussies over je werk, verplichtingen en andere zaken los van hardcore achter bij de deur en geniet van de muziek die mij en ons zo dierbaar is. Tijd om te laten zien dat hardcore nog steeds leeft. Je wilt dit feest niet missen, dat kan ik je verzekeren.”

Er was in ieder geval niets aan gelogen. Het festival verkocht afgelopen zaterdag op de dag zelf compleet uit en kondigde ook meteen de editie voor volgend jaar aan op zaterdag 12 november 2022. Wederom in het Eindhovense Klokgebouw.

De sfeer was uitgelaten, de bezoeker genoten en de hardcore punk bands waren om van te smullen. Onze fotograaf Gerrit Smallbrugge waagde zich met zijn camera in de pit en wist een aantal lekkere platen te schieten. Enjoy.

 

Fotoverslag Revolution Calling