Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Grindhoven 2022 maakt line-up met onder meer Wolfbrigade compleet

Grindhoven 2022 maakt line-up met onder meer Wolfbrigade compleet
Redactie

Grindhoven heeft zojuist de complete line-up bekendgemaakt voor de editie die al eerder 2 keer is geannuleerd vanwege de corona-restricties. In de tussentijd is wel het een en ander veranderd, want de beoogde headliner van de oorspronkelijk editie is niet meer beschikbaar.

Entombed AD stond prominent op de poster, maar sinds het overlijden van frontman LG Petrov vanzelfsprekend niet meer beschikbaar. Neemt niet weg dat op zaterdag 2 april een smerig potje viezigheid, nog altijd Rompeprop approved, in Dynamo Eindhoven gaat plaatsvinden. Hier zijn de namen van de aankomende line-up met Wolfbrigade als headliner:

Azijnpisser (NL), Boneyard (ES), Destructo Blackthrash (NL), Feastem (FI), Heavy Hoempa (NL), Kutwyv (NL), Meat Spreader (PL), MensVreters (SA), Rectal Smegma (NL), Severe Torture (NL), WOLFBRIGADE (SE)