Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Klone voegt zich bij de Prognosis 2022 line-up

Klone voegt zich bij de Prognosis 2022 line-up
Redactie

April 2022 duurt nog lang. Maar wat worden we blij bij de gedachte om dan weer de Effenaar binnen te wandelen voor Prognosis. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 april 2022 is tijdens Prognosis Eindhoven even het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. Vandaag heeft Prognosis de Franse proggers Klone aan de line-up toegevoegd.

We hadden eerder onder meer The Ocean, Haken, Katatonia, Enslaved, Focus, Rendezvous Point, Sermon, Dilemma, Scarlet Stories, Wheel, Maraton, The New Death Cult, The Fierce & The Dead al eerder genoteerd. Hier wordt binnenkort nog 1 naam aan toegevoegd om de line-up compleet te maken.

Facebook event vind je hier.  Kaarten koop je hier.