Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Leprous vervangt Haken op Prognosis

Leprous
Reno van der Looij

Wat worden we blij bij de gedachte om dan weer de Effenaar binnen te wandelen voor Prognosis. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 april 2022 is tijdens Prognosis Eindhoven even het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft.

Er zijn wel wat nieuwe zaken omtrent de line-up te melden, want Haken en Dilemma hebben de tours geannuleerd. Dit wordt direct meer dan goedgemaakt met Leprous (met speciale -a setlist by request- show) als nieuwe headliner. Tevens wordt Argus aan het affiche toegevoegd.

We hadden eerder onder meer The Ocean, Katatonia, Enslaved, Focus, Rendezvous Point, Sermon, Scarlet Stories, Wheel, Maraton, The New Death Cult, The Fierce & The Dead al eerder genoteerd. Hier wordt binnenkort nog 1 naam aan toegevoegd om de line-up compleet te maken. Facebook event vind je hier.  Kaarten koop je hier.

[Foto header: Leprous @ Cacaofabriek, door Reno van der Looij, accred. for Eindhoven Rockcity]