Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 maart 2023

Scroll to top

Top

50 nieuwe acts voor Paaspop waaronder Peter Pan Speedrock en Franz Ferdinand

50 nieuwe acts voor Paaspop waaronder Peter Pan Speedrock en Franz Ferdinand
Redactie

Er is licht aan het einde van de donkere corona tunnel voor de festivals. Paaspop gaat dit jaar echt eindelijk weer gebeuren. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april trapt Schijndel weer traditioneel het Nederlandse festivalseizoen af. Vandaag kopt Paaspop 50 nieuwe namen erin voor de line-up aankomend paasweekend. We zijn nog niet compleet, maar voor de bevestigde actie is inmiddels ook de dagindeling bekend.

Van ’s lands numero uno zangeres annex rock queen Anouk via techno grootheid Reinier Zonneveld naar hiphopheld Ronnie Flex; van de Schotse indierockers Franz Ferdinand en hun indie/noiserock landgenoten Blood Red Shoes naar de prettig gestoorde alleskunner Willie Wartaal. Maar ook Nederlandse grootheden als Donnie XL, Guus Meeuwis, Krezip en hardcore-koning Paul Elstak. En hadden we al gezegd dat Peter Pan Speedrock na ruim zes jaar pauze zijn eerste reünieshow geeft op Paaspop? Of dat het Belgische stand up-comedy fenomeen Alex Agnew een try out komt doen?

Anouk • Franz Ferdinand • Reinier Zonneveld • Donnie XL • Krezip • Guus Meeuwis • Ronnie Flex & The Fam • Bizzey • blackwave. • Blood Red Shoes • Paul Elstak • Flemming • Peter Pan Speedrock • The Partysquad • Willie Wartaal • Kris Kross Amsterdam • MEAU • Alex Agnew try-out • Bob Wayne • Bokassa • Coach Party • Dikke • Everyone You Know • Flats & Sharps • Gaidaa • Hanba! • Henkie T • Ir Sais • Jeroens Clan • La Brigade du Kif • La Fuente • Henry van Loon • Marco Lopes • Mr. Belt & Wezol • Prins S en De Geit • Projectmanager • Quique • Ramonska’s • Rhea • Kim Schuddeboom • Sindicato Sonico • Sjaak • Sor • Splinter • Sophie Straat • Tony Junior • Tusky • Träcksäck • Jasper van der Veen • Wodan Boys

Onder meer de volgende acts werden reeds eerder aangekondigd: The Chainsmokers • Paul Kalkbrenner • Chef’Special • Davina Michelle • DI-RECT • Eagles of Death Metal • Floor Jansen • Blues Pills • Sloper • Frenna Deluxe • Kensington • Maan • The Opposites • Rolf Sanchez • Suzan & Freek en White Lies.